Follow Me
TOP
Image Alt

MACEDONIA SKIJIM

Hoteli Sport përbëhet nga dy ndërtesa me 28 Deluks dhoma të gjëra për mysafirë, 4 apartamente, restoran dhe bar. Të gjitha dhomat janë të pajisura me banjo private, TV satelitor dhe linjë telefonike direkte. Hoteli Sport siguron qëndrim më të […]
€69 €65
You don't have permission to register