Follow Me
TOP
Image Alt

Archive

Hoteli Sport përbëhet nga dy ndërtesa me 28 Deluks dhoma të gjëra për mysafirë, 4 apartamente, restoran dhe bar. Të gjitha dhomat janë të pajisura me banjo private, TV satelitor dhe linjë telefonike direkte. Hoteli Sport siguron qëndrim më të përshtatshëm

You don't have permission to register