Follow Me
TOP
Image Alt

Alevra Dhërmi

Alevra Dhërmi

/ per person
(0 Reviews)

perfshihet vetem mengjesi *parking, cadra dhe shezllone

Përballë plazhit në Dhërmi, ALEVRA ka një kopsht dhe një bar. Ndër objektet e kësaj prone janë një restorant, një tavolinë para dhe shërbim në dhomë 24 orë, së bashku me WiFi falas. Hoteli ka një zonë private plazhi.

Mysafirët në hotel mund të gëzojnë një mëngjes me la carte.

ALEVRA ka një tarracë.

ÇMIMET JANË PËR PERSON ME MENGJES
*parking, cadra dhe shezllone pa pagesë
* tek double room paguhet shtesë për personin mbi 6 vjeç prej 12 euro

DOUBLE ROOM FAMILY ROOM
01.06-30.06 01.07-15.07 15.07-20.08 20.08-01.09 01.09-15.09 01.06-30.06 01.07-15.07 15.07-20.08 20.08-01.09 01.09-15.09 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08
1 nate 35 45 75 50 40 45 55 90 60 50 85 101
2 nete 69 89 149 99 79 89 109 179 119 99 170 202
3 nete 103 133 219 147 117 133 163 264 178 147 255 303
4 nete 136 176 289 195 155 176 216 349 236 195 340 404
5 nete 169 219 359 242 192 219 269 434 294 242 425 505
6 nete 199 259 429 289 229 259 319 519 349 289 510 606
7 nete 229 299 499 334 265 299 369 604 404 334 595 707
8 nete 259 339 569 369 302 339 419 689 469 369 680 808
9 nete 299 389 639 409 339 389 479 774 534 409 765 909
10 nete 329 429 709 449 375 429 529 859 589 449 850 1010
 • Included
  Breakfast
  Free parking
  Lunch
  Private beach area
 • Not Included
  5 Star Accommodation
  Airport Transfer
  Gallery Ticket
  Personal Guide
  Restaurant
  Spa and wellness centre
  Winter

Tour Location

You don't have permission to register