Follow Me
TOP
Image Alt

Avala Resort & Villas

Avala Resort & Villas

€98 €80 / per person
(0 Reviews)

Festo Shen Valentinin ne ‘’ AVALA RESORT & VILLAS’’ – BUDVA

Vlen nga 14 deri më 18 shkurt – 160 € per dy persona

 

Të përfshira në çmim:
* Dy netë në një dhomë dyshe për dy persona
* Mëngjes dhe darkë
* Darkë romantike për dy (përfshirë 2 gota fushate dhe një tortë speciale më 14 shkurt )
* Një menu La Carte në Restorant Avala me 20% zbritje
* 20% zbritje në trajtimet spa
* Përdorimi falas i parkimit të hotelit, si dhe sauna, pishina, objektet e fitnesit, xhakuzi dhe banja turke
* Check- in i parakohshëm / Check –in I vonshëm, (deri në ora 6 pas dite) sipas disponibilitetit
* Wi-Fi falas në të gjitha zonat e hotelit

Kushtet e tjera:
* Minimumi i qëndrimit 2 netë brenda periudhës së përmendur më lart.
* Paketa nuk përfshin taksën dhe sigurimin e detyrueshëm që është 1.50 euro për person / ditë.
* Shërbimet që nuk përdoren nuk do të zbriten nga çmimi i paketës.
* Shkalla e paketimit përfshin TVSH-në.

Të përfshira në çmim: * Dy netë në një dhomë dyshe për dy persona * Mëngjes dhe darkë * Darkë romantike për dy (përfshirë 2 gota fushate dhe një tortë speciale më 14 shkurt ) * Një menu La Carte në Restorant Avala me 20% zbritje * 20% zbritje në trajtimet spa * Përdorimi falas i parkimit të hotelit, si dhe sauna, pishina, objektet e fitnesit, xhakuzi dhe banja turke * Check- in i parakohshëm / Check –in I vonshëm, (deri në ora 6 pas dite) sipas disponibilitetit * Wi-Fi falas në të gjitha zonat e hotelit

Kushtet e tjera: * Minimumi i qëndrimit 2 netë brenda periudhës së përmendur më lart. * Paketa nuk përfshin taksën dhe sigurimin e detyrueshëm që është 1.50 euro për person / ditë. * Shërbimet që nuk përdoren nuk do të zbriten nga çmimi i paketës. * Shkalla e paketimit përfshin TVSH-në.

You don't have permission to register