Follow Me
TOP
Image Alt

Hotel SPORT

Hotel SPORT

€69 €65 / per person
(0 Reviews)

Hoteli Sport përbëhet nga dy ndërtesa me 28 Deluks dhoma të gjëra për mysafirë, 4 apartamente, restoran dhe bar. Të gjitha dhomat janë të pajisura me banjo private, TV satelitor dhe linjë telefonike direkte.

Hoteli Sport siguron qëndrim më të përshtatshëm në ski qendrën Mavrova, gjatë tërë vitit.

Restorani & Bari

Restorani
Edhe një vend ku do jeni ngrohtë të pritur. Në restoranin e këndshëm, ju ofrojmë zgjedhje të pasur të specialiteteve të jashtëzakonshme të detit, zgjedhje të madhe të specialiteteve ndërkombëtare dhe ushqim tradicional maqedonas.Nëse nuk jeni peshkatar, por kënaqeni me të tërën që vjen nga deti, urdhëroni.Zgjedhje e gjerë e ushqimeve, të përgaditura për ju. Ushqim dhe verë e mirë për kënaqësi në çdo stinë të vitit..

Bari
Vendi ku mund të relaksoheni
Bashkangjituni na barin tonë, në momentet e relaksimit. Do të keni mundësinë të takoni njerëz të rinj dhe të kaloni kohë kualitative me miqtë e tuaj.

 • Included
  Winter
 • Not Included
  5 Star Accommodation
  Airport Transfer
  Breakfast
  Free parking
  Gallery Ticket
  Lunch
  Personal Guide
  Private beach area
  Restaurant
  Spa and wellness centre
AltaVia Travel All in One Profi Skier Winter Relax ALL-in-ONE • Akomodimi në hotel • Mëngjesi dhe darka • Skijat • Skipass • Instruktori për skijim • Spa në Bistra • Pishinë me ujë termal në Hotel Sport   PROFI Skier • Akomodimi në hotel • Mëngjesi dhe darka • Skipass • Extra day skipass • Pishinë me ujë termal në Hotel Sport   Winter RELAX • Akomodimi në hotel • Mëngjesi, dreka & darka • Skipass • Spa në Bistra • Pishinë me ujë termal në Hotel Sport
You don't have permission to register