Follow Me
TOP
Image Alt

Prince Adriatic Resort

Prince Adriatic Resort

/ per person
(0 Reviews)

Në çmim përfshihet mëngjesi, aksesi në të dyja pishinat e resortit, aksesi në plazh si dhe parking

E vendosur në Shëngjin, disa hapa larg nga plazhi Rana e Hedhun, Prince Adriatic Resort ka akomodime me një restorant, parkim falas privat, biçikletë falas dhe një bar. Ndër objektet e ndryshme të kësaj prone janë një sallë pritjeje e përbashkët, një kopsht dhe një tarracë. Prona siguron një tavolinë para 24 orësh, një klub për fëmijë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Në hotel, dhomat janë të pajisura me një ballkon me pamje nga pishina. Të plotë me një banjo private të pajisur me një bidet dhe tharëse flokësh, dhomat në Prince Adriatic Resort kanë një TV me ekran të sheshtë dhe ajer te kondicionuar, dhe disa dhoma kanë një zonë të shtrojë. Dhomat e ftuar do t’u ofrojnë mysafirëve një frigorifer.

Akomodimi ofron një mëngjes kontinental ose shuplakë.

Prince Adriatic Resort ka një shesh lojrash. Zona është e njohur për shëtitje dhe çiklizmit, dhe qira me biçikletë është në dispozicion në hotel.

Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza në Tiranë, 54.7 km larg Resortit të Adriatikut.
ÇMIMET JANË PËR PERSON ME MENGJES
* Dhoma standard, në të cilën mund të akomodohen deri në 3 persona. Dhoma deluxe, në të cilën mund të akomodohen deri në 4 persona. Suita, në të cilën mund të akomodohen deri në 5 persona
* Mosha 0 – 7 vjec akomodimi është falas; Mosha 8 – 12 vjec pagesa extra është 15 euro/nata, Mbi moshën 12 vjec pagesa extra është 25 euro/nata.
* Në çmim përfshihet mëngjesi, aksesi në të dyja pishinat e resortit, aksesi në plazh si dhe parkingu

STANDARD PA BALLKON STANDARD ME BALLKON
01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08
1 nate 36 44 44 52 44 54 54 64
2 nete 72 88 88 104 88 108 108 128
3 nete 108 132 132 156 132 162 162 192
4 nete 144 176 176 208 176 216 216 256
5 nete 180 220 220 260 220 270 270 320
6 nete 216 264 264 312 264 324 324 384
7 nete 252 308 308 364 308 378 378 448
8 nete 288 352 352 416 352 432 432 512
9 nete 324 396 396 468 396 486 486 576
10 nete 360 440 440 520 440 540 540 640


DELUX 1 PA BALLKON PAMJE KA DETI DELUX 2 ME BALLKON PAMJE ANESORE DELUX 2 ME BALLKON
01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08
1 nate 53 65 65 77 61 75 75 89 69 85 85 101
2 nete 106 130 130 154 122 150 150 178 138 170 170 202
3 nete 159 195 195 231 183 225 225 267 207 255 255 303
4 nete 212 260 260 308 244 300 300 356 276 340 340 404
5 nete 265 325 325 385 305 375 375 445 345 425 425 505
6 nete 318 390 390 462 366 450 450 534 414 510 510 606
7 nete 371 455 455 539 427 525 525 623 483 595 595 707
8 nete 424 520 520 616 488 600 600 712 552 680 680 808
9 nete 477 585 585 693 549 675 675 801 621 765 765 909
10 nete 530 650 650 770 610 750 750 890 690 850 850 1010


SUITE 1 PA BALLKON PAMJE KA DETI SUITE 2 ME BALLKON PAMJE ANESORE DELUX 2 ME BALLKON
01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-02.0   dhe 19.08-31.08 02.08-18.08
1 nate 85 105 105 125 125 155 155 185 69 85 85 101
2 nete 170 210 210 250 250 310 310 370 138 170 170 202
3 nete 255 315 315 375 375 465 465 555 207 255 255 303
4 nete 340 420 420 500 500 620 620 740 276 340 340 404
5 nete 425 525 525 625 625 775 775 925 345 425 425 505
6 nete 510 630 630 750 750 930 930 1110 414 510 510 606
7 nete 595 735 735 875 875 1085 1085 1295 483 595 595 707
8 nete 680 840 840 1000 1000 1240 1240 1480 552 680 680 808
9 nete 765 945 945 1125 1125 1395 1395 1665 621 765 765 909
10 nete 850 1050 1050 1250 1250 1550 1550 1850 690 850 850 1010
 • Included
  Breakfast
  Free parking
  Lunch
  Personal Guide
  Private beach area
  Spa and wellness centre
 • Not Included
  5 Star Accommodation
  Airport Transfer
  Gallery Ticket
  Restaurant
  Winter

Tour Location

You don't have permission to register